Zoek
Sluit dit zoekvak.

Train de Trainer

WAT WE DOEN

Wordt de beste trainer die je kunt zijn

De trainingen van Opening Minds maken hèt verschil omdat ze diepgaande persoonlijke inzichten combineren met praktische teamdynamiek strategieën. Deze combinatie stelt teams en trainers in staat om hun communicatie te verbeteren, hun begrip van elkaar te verdiepen en uiteindelijk hun prestaties te verhogen.

Train de trainer

Onze train-de-trainer opleiding is ontworpen om jou snel de nodige vaardigheden en kennis te geven om effectief trainingen te geven en anderen te begeleiden in hun leerproces. Deze opleiding start in het voorjaar en in het najaar, check de Shop voor meer info.

Disc werkvormendag

Een DISC-training is een persoonlijkheids beoordelingsinstrument dat individuen helpt hun gedragsstijlen te begrijpen en effectiever te communiceren en samen te werken met anderen, zowel in teamverband als individueel.

KENNISMAKEN

Opening minds... voor groei en ontwikkeling

Bij Opening Minds is onze missie het openen van deuren naar groei en ontwikkeling voor teams en trainers. We streven ernaar om diepgaande inzichten en praktische tools te bieden die leiden tot verbeterde communicatie, effectievere samenwerking en uiteindelijk betere prestaties. Onze toewijding aan deze missie is wat ons drijft om elke dag het beste te geven in onze trainingen.

we are opening minds

Dit is wat onze trainingen opleveren

Beter trainen

Als trainer word je beter met de trainingen van Opening Minds door het verwerven van diepgaande kennis over effectieve leerstrategieën, het verbeteren van je communicatie vaardigheden en het leren hoe je anderen kunt inspireren en motiveren.

Persoonlijke groei

De trainingen van Opening Minds stimuleren jouw persoonlijke groei doordat ze je helpen je gedragsstijl en communicatievaardigheden te begrijpen en te verbeteren. Zo weet jij wat jouw specifieke kenmerken zijn waardoor jij sterk bent als trainer.

Effectiever trainen

De trainingen en het inzicht dat je daaruit krijgt zorgen voor meer zelfvertrouwen en meer plezier, waardoor je met gemak kunt trainen. Dat lijkt simpel, maar maakt dat je de beste trainer wordt die je ooit bent geweest.

REVIEWS

Zo ervaren anderen het

Lees hoe andere teams en trainers hebben geprofiteerd van de trainingen van Opening Minds.

Klaar voor groei en ontwikkeling?

Neem de volgende stap met Opening Minds

Ben je klaar om je team of je vaardigheden als trainer naar een hoger niveau te tillen? Neem contact met ons op om te ontdekken hoe onze op maat gemaakte trainingen je kunnen helpen om je doelen te bereiken. Laten we samen de reis naar groei en ontwikkeling beginnen.