Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over Mirjam Heek

OVER OPENING MINDS

Hoe Opening Minds Echte Verandering Brengt

Bij Opening Minds combineren we jarenlange ervaring met innovatieve trainingsmethoden om echte, blijvende verandering te bewerkstelligen. Met diepgaande kennis van teamdynamiek en persoonlijke ontwikkeling en onze unieke benadering van DISC-training en train-de-trainer programma’s, helpen we teams en trainers hun volledige potentieel te bereiken. 

Zo begon het

Het gezicht achter OM

Droom jij van een team dat bruist van potentieel en waar de resultaten door het dak gaan? Welkom in de realiteit, die soms meer wegheeft van een soapserie vol lange vergaderingen en roddels. Maar wees gerust, ik sta klaar om je te helpen. Met een flinke dosis enthousiasme, humor en ervaring tover ik je team om tot een groep trotse medewerkers die blij zijn dat ze hier werken.

Mijn reis begon in de IT, waar ik al snel ontdekte dat de inhoud van een training niet het belangrijkste is. Motivatie en trainersvaardigheden, dát is pas goud waard! Na me te hebben verdiept in Verandermanagement en Opleidingskunde, en na vele uren training geven aan diverse doelgroepen, ben ik nu die enthousiaste trainer die jou motiveert en uitdaagt. 

Dus, klaar om samen te leren, te proberen en te groeien? Ik help je om ontspannen en zelfverzekerd geweldige trainingen te geven, zonder dezelfde blunders te maken als ik ooit deed.

leesvoer

De blog van Opening Minds

Pick my Brain – De Werkvorm

Home Leesvoer Twijfel je of je training is blijven hangen bij je publiek? Time to pick their brain! Het doel van deze werkvorm is je

shop opening minds

7 tips voor het perfecte draaiboek

Home Leesvoer Ooit was er een trainer die een grof trainingsontwerp maakte en tijdens de training de planning continu aanpaste. Die trainer was ik. Omdat